Dron s kamero HD WIFI FPV
Prva stran - DRON.si - Droni za zabavo
Dron s kamero HD WIFI FPV Dron s kamero HD WIFI FPV Dron s kamero HD WIFI FPV Dron s kamero HD WIFI FPV Dron s kamero HD WIFI FPV

Dron s kamero HD WIFI FPV

P58-720
2748
Šifra SKU: P58-720
Naša šifra: 2748

Droni s torbico bo poskrbel za veliko zabave tebe ali tvoje družine. Droni s kamerami so primerni za otroke od 7 let dalje in odrasle predstavljajo veliko zabave v zraku.

Dron je opremljen s kamero ta pa je povezana na telefon. (za delovanje ni potreben telefon saj zraven dobite upravljalnik).

Dron FPV kamera pomeni prenos slike direktno na telefon, to pa je zabavno, ker vidiš kam letiš in delaš čudovite posnetke pokrajine, družine ali selfie. To kar je bilo nekoč nemogoče oziroma si moral najeti helikopter za posneti določen prizor iz filma, sedaj omogočajo droni!

Na zalogi
Dobavljivost: približno 30 dni
InStock
124,94 € 102,41 € + DDV
20%
99,95 € 81,93 € + DDV
kos

Podrobnejši opis

Majhen zložljiv dron z možnostjo upravljanja z daljincem ali pametnim telefonom. Z vgrajeno 720P HD kamero lahko zajamete fotke ali video posnetke – snemanje na telefon ali SD kartico*.

Glavne funkcije:
● zložljiv dron
● 720P HD kamera
● lebdenje – vzdrževanje višine
● Headless način letenja
● G-senzor način letenja – dron sledi gibanju vašega telefona
● WiFi FPV – prenos slike v živo

Priložimo tudi 3 AA baterije za daljinec.

Opombe:
● Slikanje in snemanje se izvaja samo z uporabo telefona
● Slikanje in snemanje se lahko izvaja, ko je aplikacija JY UFO povezana z dronom ne glede na to ali dron upravljate z daljincem ali telefonom. V kolikor imate v dron vstavljeno SD kartico, se na kartico shranjuje slika in video, na telefon pa le slika (fotografije). V kolikor SD kartica ni vstavljena v dron, se slika in video shranjujeta v telefon.

Lahko izvaja 3D flipse, ima brezglavi način, tri hitrosti letenja (nizka, srednja in visoka), merilec pospeška (gravitacije) in gumb za vračanje domov. 
 

 

Ima tudi lastno vgrajeno držalo za telefon, ki ga lahko zložite, ko ga ne uporabljate in se danes prilega večini pametnih telefonov.

 

 

Uspešnost letenja

Ena stvar, ki mi je všeč pri tem dronu je, da je pri letenju precej natančen. 

Pogon pogona je dostojno delo in se počuti precej odzivno in agilno.  ni namigov o počasnosti, zaradi česar je dobra trenerka za treniranje vaših sposobnosti letenja.

Dron s kamero 720P za otroke in odrasle ter začetni čas letenja

3D flips so tudi zelo kul, čeprav sem včasih doživel nekaj čudnega vedenja. Ko opravljate prestavo s palico za plin, ki je precej manj kot 50%, je brezšolec iz neznanega razloga zaustavil svoj pogon, zaradi česar se je potopil in strmoglavil. Zdi se mi, da se zdi, da pri prestavljanju, držanje plina nad 60% preprečuje, da se zaustavi.

Usmerjenost je precej dobra, zahvaljujoč sprednji in zadnji luči, ki se nahajajo pod motorji. Pridejo dostojno delo, da vam pokažejo, kje se spreda spopada.

WiFi FPV

Dron je opremljen s kamero 2MP WiFi FPV. To pomeni, da lahko vidite, kam se kamera vidi, ko se povežete z vmesnikom Wi-Fi FPV brez napajanja preko aplikacije UFO XSW.

 

FPV letenje je primerno le za odprte široke prostore, kot so velika polja. Aplikacija prav tako vam omogoča, da v brezžičnem načinu upravljate z brezžično napravo. To ni ravno najboljši način za pilotiranje, saj emulator nima otipljivih povratnih informacij običajnih krmilnih palic. Poleg emulatorja je na voljo tudi način za merjenje pospeška (gravitacije), ki vam omogoča nagibanje dirkalnika z nagibom pametnega telefona.

 

 

 

 

 Aplikacija se prav tako uporablja za zajemanje in shranjevanje fotografij in videoposnetkov iz fotoaparata, če na pomožni napravi ni pomnilniške kartice. Fotoaparat na dronu ne pomeni impresivne kakovosti slike, vendar je dovolj zadosten, če želite videti, kje ste v FPV-u. Na vrhu je nekaj vzorčnih slik, posnetih s dronom.

    

 

 

Zaključek

Dron je odličen videz Mavic Pro, če občudujete videz DJI-ja, vendar niste resni v fotografiji iz zraka.  Dron je opremljen z zložljivimi motornimi rokami in odlično zmogljivostjo letenja s sistemom WiFi FPV za zagon.

Ima visoko integrirano zasnovo, ki je dobra, saj ta pristop pomeni, da ni žic ali delov, ki bi se morali priključiti ročno. Tudi akumulator ima zasnovo vtičnic in je lahko napolnjen z mikro USB kabelom, ki je priključen na njegovo stran, zato ni potrebe po posebnem polnilnem kablu. Preprosto bo vsak mikro USB kabel deloval.

Kaj pa droni in zanodaja se sprašujete? Ker je dron krepko lažji od 1kg ta ne rabi Identifikacijske oznake (Brezpilotni zrakoplovi in letalski modeli, težji od 1 kg, morajo imeti pritrjeno identifikacijsko oznako. Zahteve za identifikacijo se razlikujejo glede na težo in namen letenja).

 

 

 

Medtem ko DJI prevladuje na trgu potrošniških dronov s kamero, zlasti na področju dronov za zračne fotografije, je veliko manjših proizvajalcev dronov, ki se poskušajo uveljaviti v proračunu prijazni dronski niši, eno od teh podjetij je PEveryine, ki imajo impresiven seznam dronov, ki so poceni in kot nalašč za začetnike.

Najbolj priljubljen dron s kamero je verjetno Private P58, ki je, kot sem že omenil, videti kot manjša različica DJI Mavic.

Dron s kamero P58 je tako majhen, da se dejansko prilega dlani, narejen je iz trpežne plastike in ko ga držite v rokah ne daje občutka da je poceni. (nekateri poceni elektronski izdelki so na otip kot da bodo pravkar razpadli, vendar vam PEveryine P58 še zdaleč ne daje tega občutka:-)

Na nosu drona je kamera HD 1080p in jo je mogoče ročno prilagoditi za 90 °, (ta vam sicer ne bo vam prinesla nobene nagrade za zračno fotografijo, vendar vseeno ustvari dobre slike in video posnetke :-)

Dron s kamero je brezpilotni stroj ima v paketu tudi nekaj propelerjev, da zmanjšate morebitne poškodbe, ki bi se lahko pojavile, če bi ga strmoglavili, če ste začetnik, potem pa je najverjetneje, da boste to storili. (Vedno pa jih je mogoče naročiti naknadno).

 

 

Dron s kamero P58

Eden glavnih razlogov za priljubljenost dronov je, da skoraj vsi prihajajo s kamerami, in PEveryine P58 ni nič drugačem.

Kamera na dronu je pravzaprav ena izmed njenih najboljših lastnosti, očitno za brezpilotnega letala, ki stane manj kot 130 eurov, ne bo na isti ravni kakovosti kot kamera, ki je priložena DJI Mavicu, vendar je še vedno dovolj dobra, da snema videoposnetke in slike to bo navdušilo družino in prijatelje.

Dron s kamero ima 1080p hd kamero s 120 ° FOV, ki vam bo omogočila širok kot za snemanje videoposnetkov, prav tako lahko prilagodite kot kamere med 0-90 °, da dobite želeni pogled iz zraka. Toda za razliko od naprednejših brezpilotnih letal, pri katerih lahko z daljinskim upravljalnikom spreminjate kot, bi morali pri PEveryine P58 to storiti ročno, preden začnete leteti.

Dron s kamero ima tudi 2MP senzor, ki vam omogoča, da posnamete nekaj spodobnih slik, in čeprav ne prihaja s 3-osnim gibom za stabilizacijo videoposnetkov in slike, ima 6-osni žiroskop in zadrževanje višine, ki bi morale minimalizirati kakršno koli izkrivljanje .

Dron s kamero ima tudi zmogljivost FPV, to pomeni, da lahko video posnetke v živo prenašate na svojo mobilno napravo, to je po mojem mnenju ena izmed najboljših lastnosti tega drona. Lahko se tako zabavate z dronom, ki prihaja s FPV, si oglejte svet od zgoraj, uporabite drona kot svojega osebnega fotografa na porokah in posebnih priložnostih, uporabite ga, da pokažete svojim prijateljem, drone s FPV

 

 

Dron s kamero in daljinski upravljalnik P58

Daljinski upravljalnik je dobro zasnovan in izgleda zelo moderno, ne preseneča, a je zelo podoben regulatorju DJI Mavic. Njegova lahka in v vaših rokah se počuti zelo udobno, ima dve anteni samo iz estetskih razlogov, vendar nista potrebni.

Vsak pregled E58

Dron s kamero ima krmilnik katerega napajajo 3 baterije AA, ki jih boste morali kupiti ločeno, na voljo pa je veliko gumbov, ki nadzorujejo nekatere lastnosti drona.

Na spodnji strani je nastavitev za pametni telefon, kar vam bo omogočilo dostop do funkcij drona FPV z droni, majhna je priponka, zato ne morete pritrditi velikega pametnega telefona.

Krmilnik ima razpon prenosa okoli 80 metrov, če pa želite uporabiti funkcije FPV, boste morali držiti drona v dosegu 30 metrov.

Značilnosti Drona PEveryine P58

Vsak Dron P58 ima veliko kul funkcij, med njimi so naslednje;

Vrnitev z enim gumbom - s pomočjo funkcije za vrnitev gumba enostavno vrnite drona v polet letenja.

3D Flips - S pritiskom na gumb naredite, da se droni naredijo kar nekaj 3D-ov, ta funkcija bo zagotovo navdušila družino in prijatelje.

3 hitrostni načini - preizkusite raven svoje sposobnosti tako, da povečate hitrost drona, čeprav v nobenem od treh hitrostnih načinov ni dejanske hitrosti, drone je precej hitro na najvišji hitrosti.

Način brez glave - Način brez glave je namenjen začetnikom in omogoča letenje drona, ne da bi vam bilo treba vedeti, kje sta glava in zadek. Ko postanete izkušenejši pilot brezpilotnih pilotov, lahko preklopite brezglaven način.

Čas in zmogljivost leta

Dron s kamero ima kratek čas letenja približno 9 minut, kar je enak s podobnimi brezpilotnimi letali v svojem cenovnem razredu. Upam, da se bodo podjetja za drone v prihodnosti izboljšala, dolžina leta od enega polnjenja baterije, 9 minut pa ni dovolj dolgo, da bi lahko uživali v letenju.

Drone prihaja z eno lipo baterijo s kapaciteto 500 mAh, ki traja nekaj več kot eno uro. Vedno svetujem ljudem, da kupijo dodatne baterije za drone, ki imajo krajši čas letenja.

V primeru drona Everyine P58 imate pravzaprav možnost nakupa paketa, ki je priložen 3 dodatne baterije, ki jih toplo priporočam.

Ker je dron s kamero majhen in lahek, se v rahlo vetrovnih razmerah ne drži dobro, doseg pa, če ne uporabljate funkcije FPV, je le 80-100 metrov.

Ker ima 6-osni žiroskop in funkcijo zadrževanja višine, v lepih vremenskih razmerah leti precej dobro, te funkcije pa omogočajo tudi bolj jasne videoposnetke in slike z minimalnim popačenjem.

Dron s kamero ima dve LED luči spredaj in eno zadaj, zaradi česar je dron videti kul in zaradi tega je primeren za letenje v somračnih urah.

 

 

 


Frekvenca: 2.4G     
Kanal: 4ch 
G-yro: 6-osni 
motor: 0720 Brezžični 
vzlet motorja Teža: približno 120g 
Quadcopter Akumulator: 3.7V 500mAh Lipo  (2x vključeno) 
Oddajnik Baterija: 3 x 1,5 AA baterija  (ni vključena) 
Čas polnjenja: 60-70 min 
Čas letenja: 7-9 min 
R / C razdalja: 80-100m 

Barva: Črna 
Kamera:  HD 720P širok kot
Velikost štirikolesnika: 27x19,5x5cm (roke niso zložene) 
                     12,5x7,5x5cm (roke so zložene)
Teža štirikolesnika: 96 g (z baterijo) 
                          77,5 g (brez baterije) 
Velikost paketa: 18x16x7,5 cm 
Teža paketa: 360 g 

Lastnosti: 
- Z zložljivimi ročicami, majhne, ​​enostavne za nošenje. 
- S funkcijo zadrževanja višine zagotavlja stabilen let. 
- S funkcijo wifi je mogoče povezati APP, APK sistem za fotografiranje, video, prenos v realnem času preko slike kamere telefona. 
- Izberete lahko 3 kamere. S širokokotno kamero 1080P HD ali 2.0MP 1080P omogoča široko paleto slik in video z visoko ločljivostjo. 
- Pri brezglavem načinu ni treba prilagajati položaja letala pred letenjem. 
- Z eno tipko za vrnitev funkcija omogoča enostavno iskanje poti domov.
- 2.4GHz tehnologija, sprejeta za preprečevanje motenj. 
- 4 kanal, ki se lahko vzpenja, spušča, naprej, nazaj, levo bočno leti, desno bočno letenje in kotaljenje 360 ​​°. 
- 6-osni g-yro, ki ima bolj stabilno letenje in ga je enostavno nadzorovati. 
- Ima stikalo hitrosti letenja na treh ravneh, ki se lahko bolj zabava pri letenju. 
- Quadcopter trup je izdelan iz visoke trdnosti in odporne inženirske plastike, lahke in trajne odpornosti. 

Funkcija:  gor / dol, naprej / nazaj, zavijte levo / desno, polet vstran, hitrost leta 3 stopenj leta, LED lučka, brezglavi način, samostojna tipka za vrnitev, način zadrževanja višine, WiFi FPV 

paket vključuje: 
1 x RC Quadcopter 
1 x Oddajnik 
1 x 3.7V 500mAh Lipo baterija 
1 x USB polnilni kabel 
4 x zaščitni pokrov 
4 x rezervni rezili 
1 x izvijač 
1 x  večjezični  uporabniški priročnik

 

 

 

 

 

Zaključek

Zelo všeč mi je dron s kamero P58, je majhen, lahek, ima veliko funkcij in je kot nalašč za začetnike. Njegov domet in čas letenja sta omejena, vendar je ta dron resnično za začetnike in leteče lete, zato te omejitve res ne bi smele biti pomembne in vedno lahko kupite dodatne baterije

Če iščete začetnika prijaznega brezpilotnega letala, ne morete narobe z PEveryine P58, še posebej, ker stane manj kot 130 eurov.

 

Majhen zložljiv dron z možnostjo upravljanja z daljincem ali pametnim telefonom. Z vgrajeno 720P HD kamero lahko zajamete fotke ali video posnetke – snemanje na telefon ali SD kartico*.

Glavne funkcije:
● zložljiv dron
● 720P HD kamera
● lebdenje – vzdrževanje višine
● Headless način letenja
● G-senzor način letenja – dron sledi gibanju vašega telefona
● WiFi FPV – prenos slike v živo

Potrebujete 3 AA baterije za daljinec.

Opombe:
● Slikanje in snemanje se izvaja samo z uporabo telefona
● Slikanje in snemanje se lahko izvaja, ko je aplikacija JY UFO povezana z dronom ne glede na to ali dron upravljate z daljincem ali telefonom. V kolikor imate v dron vstavljeno SD kartico, se na kartico shranjuje slika in video, na telefon pa le slika (fotografije). V kolikor SD kartica ni vstavljena v dron, se slika in video shranjujeta v telefon.

 

 

 

 

Ruth & Kurt
Ocenjeno v ZDA 5. aprila 2019
Po skoraj dveh letih in približno dvanajstih pristankih še vedno leti.
Kyle C Howard
Ocenjeno v ZDA 8. maja 2020
 
Kamera je sicer malo razburkana, sicer pa je veliko boljša od zadnjega malega brezpilotnega letala, ki sem ga kupil. kakovost izdelave je zelo ugodna za ceno, nadzor je osnovni, a intuitiven. Hitrost povezave s kamero je precej nenavadna, ne pričakujte 4k 60fps video toka ali česar koli drugega. Komaj sem se zagledal v kamero in le drvel brez drona. To je isti model brezpilotnega letala, ki ga oglašujejo na facebooku, kot da imajo fanta s svetlo idejo ali kaj podobnega. lol
Koliko
Ocenjeno v ZDA 7. julija 2019
 
To je odličen mali brezpilotni zrakoplov, še nikoli nisem letel z njim in je bil z njim precej intuitiven. Potreboval sem nekaj operacij, da sem ugotovil, kako prilagoditi trim, potem pa je bilo gladko plovbo. Vse deluje brez škatle in deluje tako, kot bi moralo - to bi vsekakor priporočal vsem, ki iščejo začetniški dron.
Koristno
 

Iz drugih držav

Harshal Parikh
5,0 od 5 zvezdic Kakovost za ceno je predobra.
Ocenjeno v Kanadi 17. marca 2020
 Za začetek je to NORO drone! Ta dron sem kupil, ko je bil v prodaji za 90 dolarjev, in razlog za nakup tega brezpilotnega letalca je bil igranje s katerim koli brez določb o pravilu o brezpilotnih zrakoplovih. Točno to počne ta brezpilotni zrakoplov. Tehta manj kot 250 g, prihaja z dobro kamero in odličnim nadzorom wifi, kaj več lahko pričakujete od brezpilotnega letala v višini 90 USD.

- Vsak začetnik, ki se ukvarja z rekreativnim ali komercialnim letenjem brezpilotnih letal, bi moral najprej preizkusiti ta brezpilotni zrakoplov, za začetnike je neverjetno. Kalibracija je enostavna iz škatle, vzemite obe krmilni palici in ju nagnite za 45 ° spodaj desno in to je to, pripravljeni ste!

- Tudi kamera je zelo dobra. Priložil sem nekaj slik in video posnetkov, kako izgleda posnetek. Video je posnet na sončen dan, v ekstremnih temperaturah pri -20 ° C. Kar tudi pove, kako trden je ta dron. Za razliko od drugih pregledovalcev, če znate leteti z brezpilotnimi letali ali ste celo leteli z drugimi igračami, ki jih nadzoruje RC, bi morali imeti dobre posnetke brezpilotnih letal.

- Nato, za opombe kontrolnikov. Nadzor brezpilotnega zrakoplova je zelo enostaven. Presenetljivo je, da ima hitrost takojšnjega odziva bodisi od samega krmilnika bodisi od mobilnega krmilnika.

- Tudi embalaža, s katero je bila dobavljena, je neverjetna. Na voljo je z dodatnimi rezili, če se le-ta zlomijo. Če sem iskren, sem to natančno preizkusil in zdi se, da se ne zlomijo! Številni trki (slab pristanek) so precej solidno zasnovani.

- Nazadnje priporočam vsem, ki se zanimajo za nakup drona po ugodni ceni in kakovosti. Tega nakupa vam ne bo žal. To vam zagotavljam. Za odjavo, vesel dron, ki leti!
 
 
5,0 od 5 zvezdic Odličen dron za začetnike!
Ocenjeno v Kanadi 9. junija 2019
 Ta dron preizkušam že približno 2 meseca in moram reči, da sem popolnoma navdušen. Najprej bi rad priključil videoposnetek v YouTubu, ki sem si ga ogledal, ki je bil zelo dober in mi je pomagal, da sem se odločil za ta nakup. Priporočam vsem, ki razmišljajo o nakupu tega izdelka, da si ogledajo ta video. Poiščite stroj e58 quad copter 101 in kliknite video z milijonom ogledov.

V redu, zato se dobro znajdemo z vrhunskimi funkcijami. S tem brezpilotnim letalnikom je zelo enostavno leteti. Z držanjem nadmorske višine je upravljanje brezpilotnega letala veliko lažje kot drugi. Za zagon brezpilotnega letala uporabite en gumb za vzlet. Ko vzletite, predlagam, da takoj pospravite dron. To le stabilizira dron, da se ne bo počasi pomikal v določeno smer, ko ga ne boste nadzorovali. S takojšnjo obrezovanjem olajša preostali del leta. Dron ima brezglavi način, ki je zelo pomemben za začetnike. To v bistvu pomeni, da če zasučete dron, glava postane zasukana stran, ki je zdaj spredaj. Čeprav se morda ne sliši lažje, verjemite mi kot začetniku, da mi je ta način letenja veliko olajšal.

Nato bi rad spregovoril o nekaterih glavnih težavah ljudi, razdalji in življenjski dobi baterije. Življenjska doba baterije je presenetljivo dobra za tako kompakten majhen dron. Lahko leti približno 6 minut, kar je neverjetno. Nadmorska višina in razdalja povezave sta izredno daleč, veliko dlje, kot sem predvideval. Če dron izstopi izven dosega, ima varnostni način za samo pristajanje. Za razliko od nekega drona, ki kar odleti.

Aplikacija in kamera sta precej dobra. Prav povprečno tako dober, kot bi pričakovali. Toda za ceno je neverjetno. Zelo solidna aplikacija, naredi vse, kar bi pričakovali, vendar le enostaven vmesnik. Traja nekaj časa, da se navadiš. Kamera je dobra. Oglejte si priložen video, da si ogledate kakovost. Dobro je za šolske projekte in podobno, ne pa tudi za profesionalno videografijo.

Na splošno neverjeten izdelek, vrhunec tega izdelka je verjetno prenosljivost. Veliko manjši je, kot sem si predstavljal, in videti je neverjetno! Dobra replika čudovitega drona mavic. Vsekakor priporočam!
Slika kupcaSlika kupcaSlika kupcaSlika kupcaSlika kupcaSlika kupcaSlika kupca
 
Sam
5,0 od 5 zvezdic Dober dron
Ocenjeno v Kanadi 3. julija 2018
Neverjeten vstopni quadcopter za tiste, ki želijo vstopiti v nekatere zmogljivejše enote, ki ne pokvarijo. Bil sem precej presenečen nad kakovostjo, ko sem šel, to je vsekakor preseglo moja pričakovanja. Manj brezpilotnega letala sem dobil prej kot igračo kot brezpilotni letalnik. To pa je vsekakor dobra izbira za začetnike, kot sem jaz.

Najboljši del te enote je zložljiva zasnova, ki se zlahka prilega vašemu nahrbtniku in ker je zložljiva oblika propelerja pritrjena na svoj položaj in zaščitena. Daljinski upravljalnik je bil zelo enostaven za uporabo, oznake na daljinskem upravljalniku pa so jasno vodile posamezne gumbe in igralne palice. Gumb za vzlet in pristanek je enostaven za uporabo.

Fotoaparat je dober, vendar premalo zmogljiv, da bi naredil čudovite posnetke. Kot priročen spremljevalec bi rekel, da je dovolj, da posnamete spodoben video in vam zagotovite edinstven pogled.

Na splošno je to odlična enota za ljudi, ki nimajo veliko izkušenj z brezpilotnim letalom in želijo pridobiti spodobno enoto za vadbo svojih letalskih veščin ali dodati edinstvenega angela v svoj vlog, to je odlična enota za te namene. Za tiste, ki so imeli vrhunske enote, kot sta mavic ali fantom, to ni enaka raven.

Ko namestim pomnilniško kartico, bom objavil videoposnetke.
 
 
Kevin Gagne
5,0 od 5 zvezdic Legal v Kanadi
Ocenjeno v Kanadi 30. marca 2019
Zelo dober brezpilotni zrakoplov, kot nalašč za začetnike pilotiranja z brezpilotnimi letali, zakonit v Kanadi brez zelo lahke licence za brezpilotni zrakoplov
 
 
Claudio Ferrari
5,0 od 5 zvezdic Izpolnjuje pričakovanja
Ocenjeno v Kanadi 6. aprila 2019
 
Ta majhen dron po ugodni ceni natančno ustreza njegovemu opisu. Je dobro orodje za seznanjanje z brezpilotnimi letali, začetek uporabe in uporaba pa je razmeroma enostavna. Slike so kakovostne in posnete neposredno na mobilni telefon. Avtonomija je še vedno nekoliko omejena.
 
Natalie
5,0 od 5 zvezdic Majhna in prenosna / enostavna za uporabo
Ocenjeno v Kanadi 31. marca 2019
 
To sem kupil za zabavo, da posnamem posnetke motorjev od zgoraj. Je majhen in prenosljiv, kar je super, saj se prilega mojemu nahrbtniku in je zelo lahek. Kakovost je dobra glede na ceno. Sprva je videti mehko, v resnici pa je precej trpežen. Na začetku sem ga nekajkrat strmoglavil, ko sem se doma igral z njim. Kakovost videa je dobra za ceno. Priložena je z rezervnimi rezili, ki bi vam lahko prišla prav, če se vam trpi hudo. Baterija je trajala kar nekaj časa, vendar ne morem komentirati razdalje, saj je nisem hotel preleteti predaleč, če bi izgubil nadzor. Na splošno čedna igrača, odlična za zabavo, saj je zelo dostopna!
 
 
5,0 od 5 zvezdic Odličen dron
Ocenjeno v Kanadi 6. marca 2019
Zelo sem navdušen nad tem zložljivim dronom. V preteklih letih sem imel več rc letal in z veseljem trdim, da sem strmoglavil vsakega posebej. Ta brezpilotni zrakoplov je tako lahek in prilagodljiv, da sem se s polno hitrostjo zaletel v svojo opečno hišo in vse, kar se je zgodilo, je bilo, da sta obe sprednji roki v celoti udarili in rezila so čudežno v redu. Dron se ustavi vse skupaj, ko zazna strmoglavljenje.
Odličen dron za manj kot sto dolarjev. Edini predlog bi bil podaljšati življenjsko dobo baterije, saj je 7 minut letenja neprijetno, tudi če imate več baterij. Tako mi je bilo všeč, da sem dejansko kupil drugega. Nihče mi ne plačuje, da bi to rekel, in sliši se, kot da ga poskušam prodati, prav tako mi je všeč.

Na spletni strani Spy Shop poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu Spy Shop
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.