Sit laganja, sprenevedanja?

Imamo rešitev za vas - sledenje telefona za Android telefone preko revolucionarnega sistema za telefone 99% pametnih telefonov Android  (Samsung, Huawei ter preko 50 drugih različnih proizvajalcev,..)

je njen / njegov telefon  samsung oz ni iphone ali huawei?
 
Je telefon zaklenjen? Če ja poznaš vzorec / geslo ?
 

imaš njen / njegov telefon pri sebi da naloživa ?

S programom za sledenje lahko snemate pogovore in okolico telefona ter pridobite dostop do SMS sporočil, imenika, elektronske pošte, GPS lokacije in še veliko več - in to preko varnostnega strežnika, ne glede na vaš internetni brskalnik. Do podatkov lahko dostopate preko računalnika, tablice ali telefona. Program za sledenje deluje skrito v telefonu brez prikaza ikone na namizju telefona.

 Postopek namestitve sledenja Android telefona traja manj kot 10 minut:

 1. Ciljni telefon morate imeti fizično v roki, saj namestitev na daljavo ni možna.. 

2. v ciljni telefon naložite namestitveno datoteko - okviren čas za namestitev je  5-10 minut.  Od tega trenutka dalje dostopa do telefona, ki mu želite slediti, več ne potrebujete - aplikacija za sledenje deluje skrito v ozadju telefona. 

3. preko katerekoli naprave se nato na spletni strani (pošljemo link na sms) prijavite v vaš uporabniški račun - in takoj, oziroma, ko se bo telefon, ki mu boste sledili, prvič povezal na internet, boste prejeli prve informacije (klepet iz družabnih omrežij, stike, posnetke pogovorov od tega trenutka dalje bodo snemani vsi klici, sms, dnevnik klicev, lokacije, lahko boste poslušali okolici telefona, slikali namizje telefona, upravljali zadnjo in sprednjo kamero telefona itd.).

 4. po plačilu mesečne naročnine vam uporabo storitve na daljavo podaljšamo vsak mesec. (Že od 4€ dalje oziroma 127€ / mesec za to revolucionadrno sledenje kjer snemate klice in imate nadzor nad družabnimi omrežji se mi ne zdi veliko glede na to, da spremljate partnerja in ste ves čas v stiku ter korak pred njim. )

Sledenje telefona XTREME

Sledenje telefona XTREME - mesečna naročnina

Kupujete nov telefon Android 10 ali imate dostop do starega Samsung telefona in veste PIN ali vzorec, lahko na daljavo namestite v večernih ali jutranjih urah.
Preverite

Sledenje telefona pri spyshop ponujamo več kot 30 ekskluzivnih funkcij za sledenje vsakemu telefonu Android.


sledenje telefona je najbolj priljubljena rešitev za spremljanje mobilnih aplikacij.
Aplikacija je razvita za spremljanje otrok in zaposlenih ter ponuja 30+ funkcij. To je bogata funkcija za spremljanje aplikacij s šifriranjem na ravni banke za 100% varnost podatkov. Z geslom lahko samo odprete ploščo, nobena druga oseba, vključno z našo ekipo za podporo, ne more dostopati do nje.

 

SMS

Vohun SMS je učinkovito orodje, ki omogoča dostop do vseh besedilnih sporočil, ki se dogajajo na napravi Android po vaši izbiri. S vohunskimi besedilnimi sporočili lahko takoj spremljate vse pomembne informacije, do katerih želite dobiti dostop in se seznanite z dejavnostmi ljudi, ki jih želite spremljati.

Klici

Android sledilnik klicev je ena od osnovnih lastnosti sledenja telefona, ki združuje vse potrebe vašega vohunskega klica v preprosto in učinkovito tehnološko aplikacijo.

Zgodovina lokacij

Funkcija GPS sledilnika sledenje telefona uporablja to briljantno tehnologijo za zbiranje lokacijskih podatkov ciljne naprave. Sledilnik lokacije je funkcija, ki jo lahko koristijo vsi. Ker je GPS dokaj natančen in natančen, sledenje telefona Android telefon vohunski program zagotavlja brezhibno razpoložljivost lokacijskih podatkov za vas.

Fotografije

Aplikacija Photos Tracker za android je učinkovito in zanesljivo orodje, s pomočjo katerega lahko spremljate svojo aktivnost najstnikov. Omogočil vam bo takojšen ogled zajetih fotografij in spremljanje otrok. To funkcijo lahko delodajalci uporabijo tudi za spremljanje dejavnosti svojih zaposlenih.

 

Takojšnje sporočanje

sledenje telefona vam omogoča spremljanje dohodnih in odhodnih sporočil iz priljubljenih aplikacij za sporočanje, kot so Facebook, WhatsApp in številne druge. Oglejte si informacije o sporočilih brez koreninjenja. Podprte so vse priljubljene aplikacije za sporočila.

Daljinec

Oddaljeni dostop do ciljne naprave s priročne uporabniške nadzorne plošče, ki je na voljo prek katerega koli brskalnika, povezanega z internetom. Napravo v celoti nadzirate od kjer koli na svetu. Fotografirajte, poslušajte zvok v živo, naredite posnetke zaslona, ​​pridobite takojšnjo lokacijo in še veliko več.

Prijave

Vohunsko nameščena aplikacija je ena izmed mnogih funkcij, ki jih je na voljo v sledenju telefonaS to funkcijo lahko nadzirate nameščene aplikacije v kateri koli aplikaciji za Android, ki jo želite.

Spletna mesta

Sledilni internetni brskalnik je osnovna funkcija sistema sledenje telefona, ki omogoča ogled zgodovine brskalnika za androidno napravo, ki jo želite spremljati. Spremljanje internetnih aktivnosti, s katerimi se vaši najstniki prepuščajo, je učinkovit način, da veste, kaj nameravajo. Sledenje spletnemu brskanju vam lahko pomaga ugotoviti dejavnosti ljudi, ki vas skrbijo, in preprečiti, da bi vstopili v kakršne koli nevarne ali sumljive situacije.

Stiki

Vohunski stiki so uporabna funkcija aplikacije sledenje telefona za vohunjenje za android. Aplikacija Contacts Monitoring Monitoring vam bo pomagala odkriti vse vrste informacij o stikih ciljne naprave. To je enostavna funkcija, ki jo lahko izkoristi vsakdo.

Izvoz podatkov

Izvozi vse podatke z enim klikom.No končno ....Sit laganja, sprenevedanja?

Reciva, da si sit/a laganja in bil rad/a dobil/a prave informacije od telefona partnerja. So zgodbe, ko pomagam ženski, ki ima nasilnega moža.

Pomagam ženski katera sumi, da jo mož vara in bi ga rada ujela ali se samo pogovorila z njim ali pa se zgolj pomirila, da je vse vredu, a se vseeno odloči za dolgoročni nadzor več mesecev in tudi let s tem, da ima naročnino pri nas.

Pomagam moškemu katerega žena vara. Pomagam staršem, da izvedo s kom se potepa mladoletnik. Pomagam zaščititi otroke ko se gre za varnost.

Skratka imam rešitev! To kar ponujam ne boš videl nikjer drugje na svetu! Greva konkretneje: 

Izvedel boš s kom se druži, s kom na skrivaj klepeta, seznam klicev, snemanje tel. pogovorov, beri sms-e, sledi gps lokaciji, sledenje družabnih omrežij FB,messengerja, skypa, whatsapp-a, Viberja,...izvedi kaj tipka po tipkovnici

Sledenje telefona te stane slabih 4 € / dan ( min zakup je 1 mesec = 127 €). To je smešna cena za tako revolucionarno sledenje telefona! 

p.s: če vmes partner zamenja telefon lahko namestimo na drug telefon (seveda rabimo ponovno namestiti)


Kako poteka postopek?

1. Najprej sledi plačilo. Plačaš 127€ za 1 mesec 
plačilo na TR podjetja SI56 1010 0005 6343 124 ali https://www.paypal.me/privatedoo ali plačilo z gotovino v naši poslovalnici primer predračuna tukaj)


Je poizkusno obdobje mogoče? Ne, za tovrstno storitev poizkusno obdobje ni na voljo, vrnem pa denar v kolikor ne bi bili zadovoljen. tako da 100% garancija na zadovoljstvo! Še več verjamem, da mi boste rekli hvala :-)

3. Sledi prijava s podatki ki ti  jih posredujem na SMS.

 

Navodila za namestitev - Huawei

 
Se vec..pripravil sem ti tudi NAVODILA za sledenje telefona Huawei P30 in video navodila za huawei, sledi od 20sek dalje:  https://youtu.be/JzpDtbf7zlM
 
Ko si 1x ze placal sem ti naredil tudi ze licenco. Tam kjer video prikazuje vpis podatkov  (v video zgoraj je to pri 4:00 ) 
Tam vpisi podatke kateri ti javil 
email:  
password: 
 
Pri 6:33 je postopek zaključen. Torej boš ti kot laik ki to prvič delaš, potreboval manj kot deset minut :-)

V naročnini dobite dostop do stikov, seznama klicev, sms-ov, zvočnih posnetkov vseh klicev, sledenje družabnih omrežij*, nadzor v živo , avdio v živo (poslušanje okolice telefona), lokacijo, zgodovino obiskanih spletnih strani, dostop do datotek / fotografij .  , poslušanja ter gledanja v živo, nastavitev urnika snemanja okolice telefona,..beleženje znakov vnešenih preko navidezne tipkovnice**

Mesečna naročnina 127€

 

* Whatsapp, Facebook, Viber, Instagram Snapchat, Tinder, WeChat, Snapchat, Telegram, gmail (predmet sporočila, pošiljatelj)Skype

 **v kolikor menite, da sprememba zaslonske tipkovnice ne bo sumljiva. (Pri določenih modelih ni potrebno zamenjati tipkovnice, pri samsung A71 npr. ni potrebno zamenjati tipkovnice pa vseeno zajema znake.) 
Kako poteka postopek?

1. Najprej sledi plačilo. Poravnaš naročnino 127 eur. To storiš, da poravnaš tole ponudbo za 1 mesec  /  3 mesece  na TR SI56 1010 0005 6343 124 , osebno z gotovino ali na paypal
 

2 naložite spy program.
 
 
Je poizkusno obdobje mogoče? Ne, za tovrstno storitev poizkusno obdobje ni na voljo, vrnem pa denar v kolikor ne bi bili zadovoljen. tako da 100% garancija na zadovoljstvo! Še več verjamem, da se po 30 dneh spet vidiva in ti podaljšam to revolucinarno sledenje :-)

3. Sledi prijava s podatki ki  jih posredujem:

 

 •  

   

  Na vsa ta vprašanja boš dobil odgovor.

  Pusti sporočilo spodaj desno ali pokliči zdaj na 051-704-555 in izvej kako!

 Ali potrebujete nadzor in arhiv nad telefonom?

Imamo rešitev za vas - sledenje telefona za Android telefone preko sistema spyphone.si

S programom za sledenje lahko snemate pogovore in okolico telefona ter pridobite dostop do SMS sporočil, imenika, elektronske pošte, GPS lokacije in še veliko več - in to preko varnostnega strežnika, ne glede na vaš internetni brskalnik. Do podatkov lahko dostopate preko računalnika, tablice ali telefona. Program za sledenje deluje skrito v telefonu brez prikaza ikone na namizju telefona.

Postopek namestitve sledenja Android telefona traja vsega nekaj minut:

1. na spletni strani spyphone.si ustvarite uporabniški račun - to lahko storite s katerokoli napravo (telefon, tablica, računalnik)

2. na telefon, ki mu želite slediti, iz spletne strani spyphone.si naložite namestitveno datoteko - okviren čas za namestitev je 30 sekund. Telefon, ki mu želite sledili, morate imeti fizično v roki, saj namestitev na daljavo ni možna. Priporočljivo je, da po uspešni namestitvi na telefonu, ki mu boste sledili, izbrišete tudi zgodovino obiskanih strani in tako zabrišete vse sledi. Od tega trenutka dalje dostopa do telefona, ki mu želite slediti, več ne potrebujete - aplikacija za sledenje deluje v ozadju telefona.

3. preko katerekoli naprave se nato na spletni strani spyphone.si prijavite v vaš uporabniški račun - po nekaj urah, oziroma, ko se bo telefon, ki mu boste sledili, prvič povezal na internet, boste brezplačno prejeli prve informacije (sms, dnevnik klicev, lokacije, itd.). Brezplačno testiranje delovanja sledenja traja 24 ur od vpisa uporabniškega računa.

4. po plačilu naročnine na izbran paket vam uporabo storitve na daljavo podaljšamo za vsak mesec.

mobilnih telefonov

Možnosti programa:

Nekatere funkcije programa za dodajanje mobilnih telefonov so:
  • Poslušajte pogovor  - vsi dohodni in odhodni klici se zabeležijo s
   časom in dolžino pogovora
  • Poslušanje okolice telefona  - poslušanje živega, kar se dogaja
  • Besedilna sporočila  - vsebina, vreme in telefonska številka, s katero je
   bila opravljena korespondenca 
 • Lokacija telefona  - kjerkoli na svetu, se telefon nahaja s pomočjo
  satelitov GPS in baznih postaj 
 • Seznam klicev  - seznam vseh odhodnih, dohodnih in neodgovorjenih klicev
   s telefonskimi številkami in ID-ji klicatelja
 • Imenik - Imena vseh stikov v telefonu
 • Fotografije  - si oglejte fotografije v telefonu
 • Zamenjava kartice SIM  - obvestite, ali uporabnik vstavi
  novo kartico SIM v telefon
 • Več ...

Zapore klicev

 

Med namestitvijo bo aplikacija zahtevala, da vnesete e-poštni naslov, kjer bo prišla povezava za aktiviranje, ki 

jo morate klikniti, da bi prisluškovalec zagnal telefon. Uporabite lahko katero koli e-poštno sporočilo (Gmail, Yahoo pošto itd.). Aplikacijo lahko prenesete s klikom na povezavo
 

Pogosta vprašanja

Ali je pomembno, katero kartico SIM (omrežje) uporabljate?
Ne, program deluje neodvisno od omrežja, oseba lahko zamenja kartico SIM v mobilnem telefonu, ko želi, da program še vedno deluje.
Kateri mobilni telefoni so podprti? 
Program mobilnega prisluškovalca deluje na vseh zadnjih telefonih Android (izdelanih v zadnjih 5 letih).
Ali se program za spremljanje nalaga v moj telefon?
Ne, program je treba naložiti samo v telefon, ki ga želite spremljati.
Od kod prihajajo vsi podatki?
Podatki prispejo na nadzorno ploščo, do katere je mogoče dostopati bodisi iz računalnika (prenosnika) bodisi prek mobilnega telefona (Android)
. Ali je program viden na telefonu z nadzorom?
Ne, program je popolnoma neviden in ne moti delovanja telefona.
Ali je treba telefon povezati z WiFi?
Ne, lahko uporablja tudi internetni paket na vaši SIM kartici

Sledenje in poslušanje  
mobilnega telefona

"Morate se sprašujete, ali je mogoče varno izvedeti, če je vaš partner vara? 

MobilSpion Lite  - od 79 € / mesec- je osnovni paket za sledenje telefona brez snemanja klicev, okolice telefona. Zbiranje informacij, ki vas zanima opravlja s pomočjo programske opreme, ki omogoča celoti upoštevali vsa dejanja na telefonu.
 
Program je popolnoma neviden, ne upočasni telefon in je nemogoče odkriti svojo prisotnost v normalnem delovanju najpogosteje uporablja za telefon sledenje.: 
 • Otroci
Za programiranje za sledenje mobilni telefon lahko teče Android telefon mora imeti različico programske opreme 6.7, 8.1,9 ali višje.
 • Ciljni telefon mora imeti 
  dostop do interneta prek kartice SIM ali prek omrežja Wi-Fi. 
 • Ciljni telefon mora imeti operacijski sistem Android.
 • Vsi zbrani podatki izhajajo iz nadzorne plošče, do katere lahko dostopate prek računalnika ali mobilnega telefona s uporabniškim imenom in geslom.  
 • Ni važno, kje se uporablja 
  telefon ali mobilni telefon (kartica SIM) .  

Sledenje drugih telefonov - kako?

 

mobilni telefoni       

 

Pogosta vprašanja - pogosto zastavljena vprašanja

 

V: Ali lahko namestim sam? 
O: Da, namestitev ni zapletena in jo osvojite v 5 do 20 minutah v skladu z našimi navodili.

V: Ali je mogoče telefon prenesti na daljavo, npr. Z uporabo posebnega SMS-a? 
O: Ne, prva namestitev programa je fizično potrebna na telefonu. Neznana namestitev oddaljene aplikacije tehnično ni mogoča pri nobenem od programov za prisluškovanje.

V: Ali lahko prenesem napravo na vsak telefon? 
O: Naša aplikacija je združljiva z veliko večino telefonov. Aplikacija je združljiva z Android.

Vprašanje: Ali bo sledenje še mogoče v premeru zamenjave SIM kartice v telefonu? 
O: Da, zamenjava kartice SIM ne vpliva na delovanje sledenje telefona

V: Ali je treba pridobiti novo licenco v primeru izgube telefona s prisluškovanjem? 
O: Ne, naš program prisluškovanja je prenosljiv. Če izgubite telefon, ga je mogoče brezplačno prenesti na drug telefon. 

V: Ali bo aplikacija delovala s slabim signalom ali z zmanjšano internetno hitrostjo? 
O: Sama aplikacija se ne ustavi. Vendar pa lahko zaradi slabe ali nepravilne podatkovne povezave pride do različnih izpadov v vaših evidencah in morda manjkajo nekateri zapisi.

V: Ali je omejitev največje dolžine zabeleženega klica? 
O: Zaradi varnostnih razlogov klici, daljši od 15 minut, niso posneti, saj bi lahko upočasnili telefon in privabili pozornost. 

Zanima me mobilspy ULTIMATE. Ce prav razumem,
Lahko nalozim spy program za brezplacno 3dnevno testiranje, v kolikor se odlocim za nakup, mi po 3dneh samo podaljsate in ne potrebujem ponovno nalagati na zeljen telefon?  SEVEDA
Kam tocno se te informacije prenasajo? NA STREZNIK
Na racun s katerim se prijavim in potem do njega dostopam preko svoje telefona oz racunalnika? TAKO JE
Ce se odlocim za drazjo varjanto potem kamera na zeljenem telefonu tudi ves cas snema? SNEMA VSE KLICE, OKOLICO TELEFONA PA NASTAVITE PO URNIKU, PRIPOCAMO NAJVEC 15MIN INTERVALE, TOREJ 4X 15MIN NPR.
 
Kako je s snemanjem telefonskih pogovorov? Se snemajo avtomatsko sami? DRZI In se shranjujejo?  TAKO JE Jih lahko poslusam nakndno? SEVEDA, PREKO TELEFONA ALI RAČUNALNIKA
 
Kaj pomenijo te dodatne funkcije: - da je potrebno zamenjati sim kartico? PUSTIMO PREVZETE VREDNOSTI
-casovni nacrt
-daljinsko vodenje ???
 
 
Ali so dostopi tudi do fb-ja, instangrama, Chetov?   NE, 
 
Ali se belezijo vse aktivnosti, tudi ce ima uporabnik dve sim kartici ali pa dvojni zaslon - dvojni racun (kot nap. omogoca huawei) ODVISNO OD MODELA TELEFONA, IZ NEKATERIH DOBITE VEČ PODATKOV IZ NEKATERIH MANJ, ZATO PA JE TESTNI RAČUN DA TO PREIZKUSITE
 
Kaj pa v primeru, da zadeva ne deluje? VRNEMO DENAR

Danes obstajajo različna orodja na trgu, ki staršem omogočajo, da sprejmejo ustrezne ukrepe za starševski nadzor. Eno od teh orodij je tudi aplikacija za sledenje mobilnim telefonom. Morate se spraševati: kako naj sledim mobilnemu telefonu mojega otroka? Rešitev je na dosegu roke. Z aplikacijami za sledenje mobilnim telefonom boste zagotovo našli več o svojih otrocih, kot vam je pripravljen povedati.

To je najbolj zanesljiv način, da ugotovite, ali vaši otroci grejo v napačno podjetje. Aplikacije za sledenje za mobilne naprave delujejo v skritem načinu in vaš otrok ne bo niti vedel, ali sledite in poslušate. Z lahkoto lahko ugotovite, če vaš otrok govori z nasilneži in sprejeti ustrezne ukrepe za zaščito in pravočasno svetujemo.

Obstajajo številne aplikacije za sledenje mobilnih telefonov, ki so na voljo v nekaj klikih z miško. Ena od teh aplikacij je naša, ki vam daje več kot 25 različnih načinov za sledenje vašim otrokom. Vse možnosti spremljanja naše aplikacije za mobilne telefone za vohunjenje za mobilne telefone lahko najdete na naši spletni strani tukaj.

 

Postopek namestitve

opozorilo

 • Programska oprema podpira   sisteme Android 4.1-9 +
 • SpyPhone mora biti nameščen na ciljnem telefonu, ki ga želite "vohuniti". Za namestitev programske opreme morate imeti fizični dostop do ciljnega mobilnega telefona. Oddaljena namestitev ni mogoča.
 • Brezplačna dostava - Izdelek je programska oprema in do njega takoj dostopate po e-pošti
 • Programska oprema   ne zahteva ukoreninjenja telefona   in je nameščena kot tipična aplikacija, ki je skrita in deluje kot sistemski proces v ozadju.
 • SpyPhone Android Lite / Ultimate / Premium / Extreme je zelo enostaven za upravljanje. SpyPhone lahko upravljate s posebnimi ukazi SMS iz katere koli druge številke mobilnega telefona. Ukaz SMS je neviden za SpyPhone. Vendar za naprave z različico Android 4.1 ali novejšo različico skrivanje ukazov SMS morda ne bo delovalo pravilno. Odvisno je od konkretnega modela mobilnega telefona, pa tudi od različice Android.

Izjava o omejitvi odgovornosti:   Spyphone je zasnovan za spremljanje vaših otrok ali zaposlenih na pametnem telefonu.  Uporabnike mobilnih telefonov morate obvestiti, da jih nadzira SpyFone, če to ne storite, lahko pride do kršitve zvezne in državne zakonodaje.  Če namestite servisno programsko opremo SpyFone na telefonsko napravo, ki je nimate, bomo v največji možni meri v celoti sodelovali z uradniki pregona.  Vse blagovne znamke na tem spletnem mestu so last njihovih lastnikov.  Zgoraj omenjene blagovne znamke se uporabljajo izključno za opis združljivosti pametnih telefonov in mobilnih operaterjev z našo programsko opremo za sledenje mobilnim telefonom.

Sledenje telefona

SAM. GALAXY A20E

SAM. GALAXY A20E

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
190,00 €
Samsung Galaxy A20e (A202) 32GB Dual SIM Black

Samsung Galaxy A20e (A202) 32GB Dual SIM Black

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
169,95 €
SAMSUNG GALAXY A30

SAMSUNG GALAXY A30

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
289,99 €
SAMSUNG GALAXY A40

SAMSUNG GALAXY A40

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
260,00 €
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
389,99 €
Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
490,00 €
SAMSUNG GALAXY NOTE10 256 GB

SAMSUNG GALAXY NOTE10 256 GB

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
900,00 €
SAMSUNG GALAXY NOTE10+ 256 GB

SAMSUNG GALAXY NOTE10+ 256 GB

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
1.000,00 €
SAMSUNG GALAXY S10 128GB

SAMSUNG GALAXY S10 128GB

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Trenutno ni na zalogi
750,00 €
SAMSUNG GALAXY S10+ 128GB

SAMSUNG GALAXY S10+ 128GB

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
850,00 €
Samsung Galaxy S10e (G970F) 128GB LTE Dual SIM Black

Samsung Galaxy S10e (G970F) 128GB LTE Dual SIM Black

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
650,00 €
SAMSUNG GALAXY S10E 128GB

SAMSUNG GALAXY S10E 128GB

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
600,00 €
Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20

Trenutno ni na zalogi
997,00 €
Sledenje telefona MobilSpion SOCIAL NETWORK, 3 mesece z možnostjo podaljšanja + Telefon S10plus

Sledenje telefona MobilSpion SOCIAL NETWORK, 3 mesece z možnostjo podaljšanja + Telefon S10plus

Naši telefoni so že vnaprej nameščeni z najnaprednejšo mobilno programsko opremo za sledenje na svetu.

Na zalogi
999,99 €
Program za sledenje telefona XTREME

Sledenje telefona XTREME - 3 mesečna naročnina (3 x 127€), + po tem obdobju možnost podaljšanja 127€/mesec

Kupujete nov telefon Android 10 ali imate dostop do starega Samsung telefona in veste PIN ali vzorec, lahko na daljavo namestite v večernih ali jutranjih urah.

Na zalogi
381,00 €
Sledenje telefona XTREME

Sledenje telefona XTREME - mesečna naročnina

Kupujete nov telefon Android 10 ali imate dostop do starega Samsung telefona in veste PIN ali vzorec, lahko na daljavo namestite v večernih ali jutranjih urah.

Na zalogi
127,00 €
Sledenje telefona XTREME

Sledenje telefona XTREME za 1 mesec z možnostjo podaljšanja

Kupujete nov telefon Android 10 ali imate dostop do starega Samsung telefona in veste PIN ali vzorec, lahko na daljavo namestite v večernih ali jutranjih urah.

Na zalogi
127,00 €
Prikaži vse
17 od 17 izdelkov

Cena

do

Blagovna znamka

OK Zapri

Vidim, da želiš nadzirati svojo napravo Android. Rad bi spremljal tudi družbena omrežja FB, Viber, .. mesenger, ...

Z veseljem pomagam!

Si npr. iz Zagreba, mi pa smo v Ljubljani, in imate le 15 minut časa, da na skrivaj dvignete telefon za svojega otroka, partnerja? In ali poznate vzorec igel? (če ne veste, mu dajte darilo za nakup novega telefona, kot je Samsung)

Če ste obema odgovorili pritrdilno, lahko program naložim v ciljni telefon. Še preden me pokličete, naložite teamviewer quicksupport na ciljni telefon in mi povejte identifikacijsko številko ekipe teamviewer, da lahko skočim na ciljni telefon in namestim vohunsko programsko opremo.

 

 

Sledenje telefona XTREME

Sledenje telefona XTREME - mesečna naročnina

Kupujete nov telefon Android 10 ali imate dostop do starega Samsung telefona in veste PIN ali vzorec, lahko na daljavo namestite v večernih ali jutranjih urah.
Preverite

Potem ko kupite mesečno naročnino za sledenje telefona Android (127€ / mesec - to pomeni, da si s plačilom zagotovite vsako mesečno podaljšanje. Ob tem, da ko 1x namestite program za sledenje na telefon in plačate 127€ za 1. mesec, ne rabite telefon ponovno "dobiti v roke" za npr. 2. mesec, saj bomo naročnino podaljšali na daljavo, takoj ko prejmemo potrdilo o plačilu za 2. mesec)

Ob prejemu plačila 

127€ 
TRR za plačilo predračuna:  IBAN: SI56 1010 0005 6343 124, Banka Intesa Sanpaolo d.d., SWIFT BAKOSI2X. Sklic : 4140-141380 
PRIVATE D.O.O. trzaska 297 1000 Ljubljana

vam pošljemo prijavne podatke katere boste vpisali v spodjih korakih.

Pa začnimo...odprete chrome in izberete zavihek brez beleženja zgodovino:

1 na ciljnem telefonu odprete chrome   

  
2. izberite zavihek brez belezenja zgodovine (ko 1x namestite ga ne pozabite zapreti)  ..


3. vtipkate url katerega kar vam povemo ob plačilu

4. namestite aplikacijo in dokončajte postopek:

 

odprete chrome in izberete zavihek brez beleženja zgodovino:

 


 

 vnesete  url naslov katerega ti povemo ob nakupu...

 

izberite download app:

 

Na spletni strani Spy Shop poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu Spy Shop
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnem mestu ali jih odstaniiti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnice velike večine sodobnih spletnih mest.