Če te zanima resen radar detektor za 799€ ter vgradni za 1599€, oba z montažo, stestirana in brez lažnih alarmov, beri dalje...

Tiste z bolj bogato denarnico in luksuznimi športnim avtomobili pa vabimo, da nas pokličete pa vam zaupamo kontakt kdo to najbolje dela v Sloveniji. Če ste pripravljeni vložiti 799 eur za armaturni radar (pride v poštev samo v Sloveniji, saj drugod po EU kaznivo) . Za drugod po EU potrebujete vgradni radar detektor, ki stane 1599 eur. Cena zajema montažo in testiranje. To je za stacionarne radarje. Potem pa imamo še druge dobrote..za laser pištole in za zaznavanje intervencijskih vozil v bližini, za blokado motorja,...

GENEVO ONE M - kot prvi radar detektor nasploh, od Julija 2018 odkriva tudi najbolj dovršen radar GATSO RT4, ki snema več voznih pasov hkrati. Genevo One M - je novost leta 2017, ki z zanesljivostjo in natančnostjo odkrije vse policijske radarje, vključujoč strah vzbujajoče MultaRadarje CD/CT, ki ji ne more odkriti večina radar detektorjev. Ta radar detektor ima zelo všečno metalno ohišje, podobno kot Genevo One S - Black Edition. Na omenjenem ohišju bazira dizajn Genovo one M, le, da namesto belega displeja, Genevo one M uporablja rdeč displej.

Detail: Genevo One M

 

Kje uporabljajo MultaRadar CD/CT?

 • Slovaška
 • Avstria
 • Poljska
 • Nizozemska
 • Španija
 • Portugalska
 • Litva
 • Slovenija

 

Kaj je MultaRadar CD/CT?

MultaRadarji CD in CT uporabljajo *pulse K-band* tehnologijo, z nizko reflektivnostjo, opremljeni so s posebno anteno, ki seva bočno in to zelo malo. Ta tehnologija predstavlja težavo tudi za najboljše radar detektorje. Te MultaRadarje ponavadi postavljajo na skritih lokacijah, *nevidnih* zabojnikih, neoznačenih vozilih policije in redarstvenih služb.

Najbolj natančna GPS baza podatkov

Naši GPS bazi podatkov ni para na tržišču, ker je narejena in preverjana s pomočjo naših partnerjev po celi EU. Ta GPS baza podatkov vključuje stacionarne radarje, sekcijska merjenja in kamere za *rdečo luč*.

Če iščete najboljši prenosni radar detektor za celo EVROPO, je to prava izbira za vas!

 

 

Glavne prednosti Genevo One M:

 • Všečno majhno metalno ohišje.
 • Visoko-resolucijski in očem prijazen rdeč displej.
 • Najbolj občutljiv za odkrivanje MultaRadar CD/CT na tržišču.
 • Najbolj prijazen uporabniški meni.
 • Odlično odporen na *lažne signale*.
 • Najbolj precizen radar detektor za celo Evropo.
 • Posodabljanje programov in baze preko inteneta.
 • Brezplačen dodaten vertikalni nosilec.
 • Doživljenska brezplačna EU baza.

 

Video zbirka Genevo One M:

RADAR DETEKTORJI

GENEV

Vse v enem RADAR IN LASER ZAŠČITA

Genevo PRO detektira večino modernih laser merilnikov hitrosti( če je sprejemnik montiran tako, da je viden).

 

 

 

 

 

 

Dve radar anteni, boljši sprejem

Dve radar anteni sta lahko priključeni na Genevo PRO. Lahko uporabite eno Genevo HD+ anteno vertikalno za naboljše odkrivanje po celotni Evropi in drugo HDM+ anteno pozicionirano horizontalno, za odkrivanje MultaRadarjev CD/CT, ki jih uporabljajo npr. v Sloveniji. S temi radarji imajo ostali radar detektorji velike težave pri odkrivanju, v večini primerov, pa jih sploh ne morejo odkriti, oz. jih odkrijejo prepozno. Kot alternativa, je lahko ena radar antena postavljena spredaj in ena zadaj, za boljše odkrivanje radarjev.

 

 

 

 

Genevo PRO directional arrows

 

Zelo precizna GPS baza podatkov

Naši GPS bazi ni para na tržišču, ker je pridobljena s pomočjo naših partnerjev, profesionalcev na tem področju. GPS baza vsebuje stacionarne radarje, sekcijska merjenja, nevarne točke in opozorilo na pasti, za prevožnjo rdečih luči na semaforjih.

 

Posodobitve in nastavitve še nikoli niso bile bolj enostavne

Genevo PRO je lahko enostavno posodobljen in nastavljen z vsakim USB ključem. Vse kar je potrebno storiti za posodobitev je opisano na www.GenevoUpdate.com, nastaviti parametre, prenesti datoteko na USB ključ in shraniti na vaš Genevo PRO. Posodobitve in kalibracija bo narejena avtomatsko ob naslednjem zagonu sistema.

 

 

Želite hitro 'onesposobiti' Genevo PRO? Snemite LCD prikazovalnik

Uporaba Genevo PRO je dovoljena v redkih EU državah, v večini pa ne. Zato ima Genevo PRO snemljiv LCD prikazovalnik. To pomeni, če je potrebno na hitro ugasniti Genevo PRO, enostavno snemite LCD prikazovalnik iz ležišča in ga npr. spravite v žep. S tem postane sistem neaktiven. Ponovno ga lahko aktivirate le, z LCD prikazovalnikom. Želite 'pospraviti' celotno ležišče? Tudi to ni problem. Vse kar ostane je priključek, za polnjenje vašega mobilnega telefona.

 

Glavne prednosti Genevo PRO HDM+:

 

 

 • Sprejemljiva cena.
 • Priključek za napredni laser parkirni asistent.
 • Možnost priključitve dveh radar anten.
 • Snemljiv LCD prikazovalnik.
 • Posodobitve z USB ključem.
 • Zelo prijazen in enostaven uporabniški meni.
 • Izjemna občutljivost.
 • Izjemna odpornost na lažne signale.
 • Zelo nazančna GPS baza za celo Evropo.
 • Posodovitev programa preko interneta.
 • Posebej prirejen za Evropo.
 • Odkriva 'nevidne radarje' Multaradar CD/CT in Gatso RT3

Genevo PRO video zbirka:

RADAR DETEKTORJI

56 km/h v naselju = 80€ kazni
Kaj pa se v resnici zgodi, ko se ujameš na radar?
Po vsej verjetnosti se lahko kar posloviš od letnega dopusta. Zakaj? Ker boš za vožnjo s hitrostjo 56 km/h v naselju plačal 80 evrov kazni, za vožnjo z 62 km/h pa kar 250 evrov! V nadaljevanju pa izveš, zakaj ti po novem ne uide niti dodatnih 200€ kazni!
radarji

In tu je trenutek resnice - kakšno kazen si zasluži tvoja vožnja, kadar nisi 100% osredotočen na števec hitrosti?

VOŽNJA V NASELJU KAZEN HRVAŠKA KAZEN SLOVENIJA RAZLIKA
51-55 km/h 30€ 40€ 10€ (+33%)
56-60 km/h 30€ 80€ 50€ (+166%)
61-70 km/h 65€ 250€ 195€ (+284%)
71-80 km/h 130€ 500€ 370€ (+284%)
81-100 km/h 260€ 1000€ 740€ (+284%)
več kot 100 km/h 260€ 1200€ 940€ (+361%)
Vir: AMZS


Glede na višino kazni se menda kopaš v denarju? Vsekakor pa živiš precej bolje od sosedov Hrvatov. A te astronomske kazni so šele začetek - predlagam ti, da se dobro primeš za stol, ker...

Četudi si bolj papeški od papeža - 
ga ni voznika, ki ne bi kršil tega predpisa

Poznaš enačbo za izračun varnostne razdalje, s katero moraš voziti za vozilom spredaj? To je zakonsko definirana razdalja, ki jo pri dani hitrosti prevoziš v času 2 sekund. 

Hiter preračun: v naselju moraš po zakonu voziti z varnostno razdaljo enako dolžini sedmih (7) vozil Renault Clia! V naselju! Za boljšo predstavo sem ti pripravil slikovni prikaz:

varnostna razdalja 50

Pa veš, kolikšna je kazen, če imaš le 1 meter prekratko varnostno razdaljo? 200 evrov! In ne, policisti ne poznajo milosti - omislili so si merilnik, ki ne izmeri le hitrosti, temveč tudi razdaljo med vozili. 

In če je izmerjena razdalja prekratka, se kazni ni mogoče izogniti. Ne jok in ne grožnje, nič ti ne bo pomagalo.

In to je merilnik, ki te bo kaznoval - in to za 2 prekrška hkrati! Adijo 450€ na en mah!

merilnik radar varnostne razdalje
Ta merilnik ne izmeri le hitrosti, temveč tudi varnostno razdaljo med vozili!

Kdaj si torej nazadnje vozil vsaj 28 metrov za vozilom spredaj? Če te izmeri merilnik, ki ga vidiš na desni, boš skoraj zagotovo plačal: adijo 200€

Če pa boš pri tem še ponesreči vozil prehitro, recimo 56 ali bog ne daj celo 61 km/h v naselju, boš kaznovan z dodatnimi 80 oziroma z 250€ kazni

Vendar imaš kot voznik vso pravico, da si pravočasno opozorjen tudi na ta radar. In zakaj ne bi te pravice izkoristil? Ker raje plačaš 450€ in spraviš sebe oziroma svojo družino ob dopust?

Rešitev: to je način, da se odpelješ mimo radarja, brez kazni!

Vklopi zvok in si poglej ta posnetek, ki sem ga dobil od voznikov, ki se nadvse uspešno izogibajo radarjem. Navdušenje zagotovljeno! 

Naprava, ki jo vidiš na posnetku, je radar detektor - ta mala zverinica zazna in pravočasno opozori na aktivne radarje, ki ti želijo prekrižati pot! 

Samo pomisli, kako dober je občutek - pravočasno lahko prilagodiš svojo hitrost, postaneš pozoren na omejitve in se posledično izogneš visoki kazni. S tem pa je tudi radar upravičil svoj namen, umiritev prometa, mar ne? 

Pa veš kaj je najboljše? Uporaba radar detektorja je v Sloveniji tudi z zadnjo spremembo zakona ZPrCP (13.7.2016) povsem zakonita - ja, radar detektor imaš lahko brez vsakršne skrbi nameščen na vetrobranskem steklu, na očeh policistom.

Poglej si, kako se v praksi izkaže naprava, ki ti omogoča, da še pravočasno in brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni kazni. Takoj ti bo jasno, zakaj jo uporablja že več kot 17.000 Slovencev! 

Odkrivanje mobilnega radarja:

 

Odkrivanje prenosnega radarja:

 

Odkrivanje stacionarnega radarja:

 

Odkrivanje laserske pištole:

 

Ne le, da detektor pravočasno zazna prav vse vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov - kot vozniku ti omogoča, da lahko brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni kazni

Sam ga uporabljam že skoraj 5 let. In ne samo to, dejansko so prav vsa vozila pri hiši opremljena z radar detektorjem - tudi očetov in sestrin avto. Zakaj? Ker se cena detektorja giblje okoli najnižje kazni - prav vsem se nam je nakup že kar nekajkrat povrnil! 

Pa veš kaj je najboljše? Uporaba radar detektorja je v Sloveniji povsem zakonita. kaj vse zmore omenjeni detektor Avto spy-265 in zakaj njegovi uporabi niti policija ne nasprotuje (video prispevek iz oddaje 24ur). 

In roko na srce, nikar ne odlašaj, saj te lahko radar čaka že jutri, skrit ob poti v službo. Imaš vso pravico, da si o radarjih pravočasno obveščen - in verjel ali ne, ta detektor (o katerem izveš več na tej spletni strani) s pridom izkorišča že več kot 16.000 slovenskih voznikov. 


Pa srečno vožnjo! - Miha


P. S.:

Naj te samo spomnim, da Policija letno pobere za kar 40 milijonov evrov glob, v kar pa niso všteta občinska redarstva. Kot si lahko prebral v zgornjem zapisu se jaz že dolgo časa uspešno izogibam radarjem, in če boš sledil mojim napotkom, se boš tudi sam že naslednjič le odpeljal mimo radarja, brez kazni! 

Detektor za radarje na cesti

Preizkusite radar detektor KIYO in v kolikor z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 30 dni vrnete.

Prednosti:

Pravočasno zazna naključne mobilne radarje v civilnih vozilih prometne policije in mestnih redarstev.

Je eden redkih detektorjev, ki zazna tudi najnovejše laserske pištole, ki jih uporablja slovenska policija.

Ne uidejo mu niti stacionarni radarji na avtocestnem križu, državnih in lokalnih cestah.

Ne le, da detektor pravočasno zazna prav vse vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov – vozniku omogoča, da lahko brez težav prilagodi svojo hitrost in se tako izogne morebitni kazni!

Slovenska zakonodaja ne prepoveduje uporabe radar detektorjev!

Lastnosti

 • Zaznavanje stacionarnih in prenosnih radarjev hitrosti
 • Zaznavanje monitorjev prometa
 • Omogoča varno vožnjo in da se izognete morebitnim kaznim
 • Natančnost: več kot 90 % uspešnost
 • Angleški in ruski jezik
 • Ne rabi posebnega inštaliranja. Le nastavite in uporabite
 • Zajema vseh 9 frekvenc
 • Zajema frekvence 200-800 m spredaj. Odvisno od ovir.

Specifikacije

 • Material: ABS
 • Napajanje: 12V
 • Tok: 150 – 300 mA
 • Temperatura delovanje: -25 – 75 stopinj celzija
 • Maksimalna temperatura: -100 – 125 stopinj celzija

Paket vsebuje

 • Radar detektor
 • Polnilec za avto 12V
 • Rezervna 2A varovalka
 • Navodila za uporabo
 • Nalepka za armaturno ploščo
 • Nosilec za montažo na vetrobransko steklo

Pozdravljen!
Kazni v cestnem prometu so vse prej kot nizke: vožnja s 56km/h v naselju te bo stala 80€, zgolj meter prekratka varnostna razdalja pa še dodatnih 200€

A kaj ko policija in redarstva kar tekmujejo v nastavljanju skritih pasti. Kazen pride po pošti, sam pa se sploh ne zavedaš, kje je bil radar postavljen. A tem nepotrebnim kaznim se lahko izogneš na enak način, kot se jim izogiba že več kot 17.000 slovenskih voznikov.

radarji

Preprosta, a izjemno učinkovita naprava:

Vsi ti merilniki iz zgornje slike imajo lastnost, ki se jo da s pridom izkoristi: med delovanjem namreč neprestano oddajajo signal, zato je vse kar potrebujemo tehnološko dovršen sprejemnik, ki jih zazna in nas nanje opozori – in to še pravočasno. Tako kot prikazuje ta animacija:

Delovanje radar detektorja

In naprava, ki omogoča ravno to, se imenuje Radar detektor. Omogoča nam, da lahko pravočasno brez težav prilagodimo svojo hitrost in se tako izognemo morebitni kazni

Podobno je pri t.i. laserskih pištolah. Laserski signal, ki ga oddaja merilnik med meritvijo, seže več kot 1200 metrov daleč, čeprav se meritve hitrosti izvajajo na razdalji približno 300 metrov (med policistom in vozilom). 

Kaj to pomeni? Na razdalji 300 metrov je premer laserskega žarka 1 meter, na razdalji 1200 metrov pa že kar 4 metre, kot kaže slika.

laserski žarek

To pomeni, da je na razdalji dobrega kilometra signal že tako 'širok', da ga je moč zaznati po celotnem vozišču, pa čeprav so bile meritve opravljene na vozilih daleč pred teboj. A tega ni sposoben vsak detektor!

opravljene na vozilih daleč pred teboj. A tega ni sposoben vsak detektor!

Kako se izkaže v praksi?

Na papirju radar detektor zveni odlično, a kako se izkaže v praksi? Spodaj si oglej komentarje in video posnetke delovanja detektorja, ki so mi jih poslali uporabniki iz različnih koncev Slovenije.

Sašo:Ocena: 5/5 

Kolega mi že dober mesec govori, da je detektor larifari, meni pa še ni uspelo naleteti na radar. No, vse do včeraj. Kako to vem? Ker me je nanj opozoril detektor! 

Sredi vasi mi detektor začne piskati, kar se prej še ni zgodilo. Seveda takoj spustim gas in pogledam na števec, nato pa na postaji zagledam belega Kangooja! 

Za hec sem naredil še en krog in situacijo tudi posnel, da končno utišam kolega. Posnetek vam pošiljam, da ga objavite na svoji strani - za vse nejevernike. Pa lep dan!


Odkrivanje mobilnega radarja:
 

Tomaž:Ocena: 4/5 

Odlično, rešil me je kar nekaj kazni, ker je moja noga (včasih) pretežka :-) Včasih zna biti malo nadležen, ker zaznava kakšno drugo frekvenco, vendar bolje tako, kot pa da ne bi zaznal kakšnega radarja. Priporočam! ;-)

 

Tadej:Ocena: 5/5 

Res super zadeva. Že prvi dan me je rešil, pa sploh še nisem vedel zakaj piska, tako, da sva skolegom kar pogledala, ko sva zagledala stacionarni radar v Kangoo-ju. 

Vsega skupaj sem sigurno prišparal čez 1000 evrov, potem pa sem prodal avto in detektor zraven, tako, da ga bom najbrž spet naročil. Lp Tadej

 

Matej:Ocena: 5/5 

Miha! Včeraj sem naletel na radar, za katerega sploh nisem vedel, da obstaja! 

Med vožnjo iz Pokljuke mi je detektor kar naenkrat začel piskati, kar je bilo malce čudno – zakaj bi piskal sredi ničesar? No, potem pa zagledam v travi ob drevesu skrit radar! 

Do sedaj sem vedno mislil, da mora biti poleg radarja tudi nekdo, ki ga upravlja. Tale pa je bil skrit v travi za cesto in sam bog ve, kaj bi bilo, če ne bi imel detektorja. Zame je nakup povrnjen! Mi je pa žal za vse ostale izletnike, ki so se to nedeljo ujeli na radar na poti iz Pokljuke.


Odkrivanje prenosnega radarja:
 

Milan:Ocena: 3/5 

Žal se pri moji vožnji detektor ni obnesel najbolje, zato sem Vam ga vrnil.
Sem pa spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče. Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa. 

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.

 

Danijel:Ocena: 4/5 

Zelo senzibilen, včasih zaznava tudi senzorje okrog semaforjev. Če se voziš po poznani poti to ni problem, si navajen. Spremenil bi inštalacijski kabel, ta spiralni je res zelo dolg, vendar ga je težko fiksirati po armaturki in napeljevati, ker preveč vleče. Dodal bi tudi možnost izklopa melodije-pesmice ob vklopu naprave, zadoščal bi en kratek pisk. Sicer pa zadovoljen.

 

Boštjan:Ocena: 5/5 

Čeprav sem bral, da naj detektor ne bi zaznal laserskega merilnika, lahko povem, da temu ni res. 

Zadnjič sem se peljal iz Škofje Loke v Ljubljano in na medvoškem klancu opazil policaja, ki meri z lasersko pištolo. Lokacija mi je sicer znana, saj tam pogosto opravljajo meritve. 

Obrnem avto in se previdno odpravim v njihovo smer, da vidim, kako bo reagiral detektor, če sploh bo. In kaj se zgodi? Detektor dobesedno ponori! Več v priponki!

 

Odkrivanje laserske pištole:

 

Rado:Ocena: 4/5 

Sprašujem se, kako da za radar detektor nisem vedel že prej?? V zadnjih dveh mesecih me je že dvakrat rešil pred mobilnim radarjem kranjskega mestnega redarstva, ki zadnje leto seje strah po Gorenjski. Od mene hvala bogu ne bodo dobili nič več. 

Včasih detektor sicer res zazna lažni alarm (bencinska črpalka) vendar ni tako moteče.

 

Marko:Ocena: 5/5 

Mene je že trikrat rešil in sem si vloženi denar že davno povrnal. In tukaj ne gre za neko srečo ali pa kaj podobnega saj me je rešil tako pred belim kangujem kot policijskim radarjem. Hvala!

 

Nevena:Ocena: 3/5 

Izdelek je bil zanimiv in "uporaben", dokler je delal. Sedaj izgublja kontakt in ga je treba po vsaki luknji ali grbini na cesti ponovno nastavljat v položaj ko deluje, tako da vam ga pošljem v servis. Sicer pa vse OK.

 

Martin:Ocena: 5/5 

Samo pozitivno. Vedno opozarja tako pravočasno, da kot voznik še vedno lahko odreagiraš. Do sedaj me je rešil najmajn dve (zanesljive in ne majhne) kazni, do katere pa ni prišlo. 

Priporočal sem ga tudi drugim voznikom-kolegom, no eden ga je tudi kupil. Pri vožnji se lahko malo "privoščiš", ko zapiska greš na omejitev, ha,ha,ha in to je to. 

Jaz praktično že ne morem voziti avtomobila, da detektor ni vključen. Prej vključim detektor kot radio, ha,ha,ha. LP, Martin !


Odkrivanje stacionarnega radarja:
 

Milan:Ocena: 4/5 

Naprava je uporabna, že nekajkrat me je opozorila na radar, moraš pa biti zelo pozoren, ker včasih ni veliko časa za reakcijo. Zadeva se kar pogosto oglaša ob cestni merilnih napravah za opozarjanje na hitrost, zato se potem na te zvoke navadiš in moraš biti ob vsakem alarmu pozoren na vzrok. Nekoliko je nerodno spravljanje na parkiriščih, da ti ga kdo ne ukrade. Celovito je zadeva v redu, jo redno uporabljam.

 

Ne le, da detektor pravočasno zazna in opozori na prav vse vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov - vozniku omogoča, da lahko brez težav prilagodi svojo hitrost in se tako izogne morebitni kazni! 

Detektor, ki je predstavljen v nadaljevanju, ima namreč povprečno oceno 3.9  na podlagi kar 311 ocenjevalcev, kar ga nedvomno uvršča med najboljše detektorje

OPOZORILO: kot lahko vidiš, so uporabniki nad detektorjem navdušeni. A ker je malo tudi odvisno od relacije in načina vožnje, vseeno obstaja možnost, da posamezniku detektor ne izpolni pričakovanj. Zato ti omogočam kar 30 dni testiranja, o čimer je več zapisano v nadaljevanju. 

Vendar prosim, nikar detektorja ne izkoriščaj za objestno vožnjo! Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.

Klikni tukaj in naroči radar detektor, saj je skoraj 3-krat cenejši od kazni za vožnjo z 61 kmh v naselju!
Najbolj prodajani detektor Kiyo E-255 ima naslednika:

Novi, še boljši detektor Kiyo E-265Plus!

Kar težko je verjeti, da že več kot 17.000 slovenskih voznikov prisega na uporabo radar detektorja Kiyo. Detektor je namreč sila preprost za uporabo - enostavno ga vzameš iz embalaže, namestiš na vetrobransko steklo in vključiš v 12V napajanje. Detektor je namreč tovarniško prednastavljen za slovenski trg!

 

 

radar detektor
Razlog za tako veliko priljubljenost ni le njegova kvaliteta, temveč tudi zmogljivost: 

 • Zazna naključne mobilne radarje v vozilih
 • Zazna tudi prenosne radarje, ki jih policija in redarstva skrivajo za cesto
 • Zazna t.i. 'nepremagljive' laserske pištoleprometne policije
 • Zazna stacionarne radarje na avtocesti, državnih in lokalnih cestah
 • Je zelo enostaven za uporabo in odčitavanje
 • Brez kompliciranih nastavitev in nadgradenj!
 • 1-letna garancija ne krije zgolj odpravo okvar elektronike, temveč odpravo vseh okvar, ki bi nastale kot posledica uporabe!

Seveda obstajajo še druge možnosti, kot so radijska obvestila ali navigacijske naprave, ki prav tako opozarjajo na radarje. Pa se lahko nanje zaneseš?

Poglej si, v čem je razlika:
  Radijska
obvestila
Opozor.
table
Navig.
naprava / telefon
Radar detektor
Kiyo E-256
Stac. radarji        
Mobilni v vozilih        
Prenosni ob cesti        
Laserske pištole        
  Obvestila niso točna, lokacije radarjev niso stalne Opozor. table stojijo le pred stac. radarji Navig. naprava opozarja le na točke iz baze Opozori na aktivne radarje, tudi kadar jih ne vidiš
 

Vendar je na tem mestu zate edino pomembno ali je radar detektor sposoben zaznati radar, ki straši po tvojem okolišu... ga najdeš na seznamu? 
Hyundai i30 - MultaRadar C, 24.1 GHz
Ramet AD9, 34.0 GHz
Renault Clio - MultaRadar C, 24.1 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Renault Clio - Multanova 6F , 34.3 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Multanova 6F , 34.3 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Vitronic Poliscan, 904 nm
Ford Focus - Gatso type 24, 24.1 GHz
TraffiPatrol V, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
Ultralyte Compact, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
TraffiPatrol XR, 904 nm
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
CAM ARH-S1, 905 nm - 160 merilnikov v uporabi na Madžarskem!
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
TruCam LTI, 905 nm
VW Caddy - MultaRadar C, 24.1 GHz


 

Da, vse to so radarji oziroma merilniki hitrosti, ki jih je Kiyo E-265Plus sposoben zaznati in te nanje opozoriti!

Pozor: ta merilnik predpiše kar 2 kazni hkrati

Prav predzadnji merilnik na seznamu (TruCam LTI) je največje prekletstvo - poleg hitrosti namreč izmeri tudi varnostno razdaljo, katera mora biti po zakonu pri vožnji v naselju s 50 km/h kar 28 metrov oziroma 7 dolžin vozil, kot to ponazarja slika:

varnostna razdalja

Torej, če boš ponesreči vozil prehitro, recimo 56 ali bog ne daj celo 61 km/h v naselju, boš kaznovan z 80 oziroma z 250€ kazni. A če boš pri tem vozil s premajhno varnostno razdaljo (kar skoraj zagotovo boš...), te bodo oglobili še za dodatnih 200€! Zmaga za proračun, oziroma adijo 450€ na en mah!

 

Zakon ga NE prepoveduje,
policija mu NE nasprotuje!

Uporaba radar detektorja v Sloveniji tudi z zadnjo spremembo zakona ZPrCP (13.7.2016) ni prepovedana. Ponovne spremembe tega zakona oziroma prepovedi uporabe detektorja tako v kratkem ni pričakovati. 

Uporabo radar detektorja prav tako pozdravlja prometni policijski inšpektor iz generalne policijske uprave: 

 
Želiš biti tudi sam opozorjen na radarje policije in mestnih redarstev? Naroči radar detektor danes - in se že jutri uspešno izogibaj zahrbtnim radarjem!
© Spy Shop. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več informacij
×
Politika piškotkov za spletno mesto Spy Shop

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

 1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
 2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
 3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne izberete, so rezultat lahko slabša priporočila in počasnejše delovanje spletnega mesta. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.