✈ P99 dron ima:

 • Domet leta: 100 metrov
 • Čas letenja: 10 minut
 • Teža: 177g
 • Baterija: 1800mah
 • Matrika: 3 MP
 • Video: 2.7k 20fps
 • Fotografije: 4k
 • Tehnologija: 2.4G

⚡ Obogatite z različico Combo.

Preizkusite dodatne dodatke, želite več? Komplet vsebuje osnovno opremo in več dodatkov, ki vam bodo olajšali delo:

▶ 2 polnilni bateriji z močjo 3,7V in kapaciteto 1800mAh

▶ 4 kosi ščitnikov propelerjev

▶ Multifunkcijska podloga s funkcijo lepljenja katerega koli telefona

 Mini izvijač

 Uporabniški priročnik v slovenščini

 Kabel za polnjenje baterije

▶ Torbica omogoča udoben in varen transport drona vključno z dodatki

Kaj ponujam temu modelu drona s kamero?

Najprej velikost, majhen, priročen v kovčku, ki je manjši od etuija za tablico . Dodatna prednost je merilnik rotorja , ki je postavljen na sredino drona – zahvaljujoč njemu lahko s pomočjo konzole letite naprej in vrtite dron. Na njem se boste naučili leteti, je vzdržljiv in okreten.

◾◾◾

 Neverjetna hitrost je zanj norma. Vsekakor ga odlikuje dizajn. Zahvaljujoč uporabljenim barvam ne bo ostal neopažen niti v mraku! Gre za način FPV , torej zajema sliko iz kamere drona v aplikacijo , ki jo povežemo s telefonom Zahvaljujoč tej funkciji lahko med letom vidimo živo sliko iz kamere drona.

 V zraku lahko ostane do 20 minut . Velika baterija s 1800 mAh vam zagotavlja več zabave pri letenju. Ni potrebe po nenehnem polnjenju. Baterijo samo izvlečemo, vstavimo novo in vse je pripravljeno.

✅ Zložljive roke – olajšajo transport in shranjevanje drona. Zlaganje in odvijanje traja le nekaj sekund. Zložen dron zavzame skoraj dvakrat več prostora kot razložen.

✅Enostaven, intuitiven daljinski upravljalnik – krmilniki so oblikovani tako, da spominjajo na ploščice igralnih konzol. Ta vrsta daljinskega upravljalnika je najbolj priročna in enostavna za uporabo ter jo zlahka absorbirajo vsi uporabniki.

 Polet se začne po pritisku na gumb za avtomatski vzlet, po katerem se dron dvigne, zahvaljujoč čemur lahko upravljamo z dronom. (Priporočena ravna vzletna površina) grace vzletna površina)

Majhen, a mogočen

Trajanje 40-minutnega leta zagotavljata 2 priloženi bateriji – testirani v odličnih vremenskih pogojih. Baterija je umaknjena. Ni vam treba priključiti vtičev ali odpreti lopute z baterijo. Vstavimo baterijo in vse je pripravljeno.

Ali bo ta dron preveril začetek vaše letalske avanture ? ✅ Da

Mini dron modela E99 Pro 2 znamke Funkli® bo primeren za igro z otroki in še več.

⚡Možnosti vmesnika aplikacije:

 Inteligentni način orientacije letenja (Headless mode) – poseben način za začetnike, omogoča bolj intuitivno upravljanje drona, saj nam med vrtenjem drona ni treba skrbeti za „obračanje“ smeri v glavi .

 Opremljen s tako imenovanim Waypoint Flightom, da lahko načrtujete linijo letenja .

 Tapnite za letenje – letenje na določenih točkah.

 Funkcija brezglavega načina (zelo enostavno upravljanje z gibi rok z usmerjanjem kamere.

◾◾◾

⚡Prednosti ravni krmilnika:

 Funkcija lebdenja – letalo bo po vzletu lebdelo približno 1 meter.

 Optični sistem za pozicioniranje toka propelerja, ki zagotavlja stabilen let drona.

 Model opremljen z gumbom za hitrost ➡ možnost preklopa 3 hitrosti letenja, tako da lahko enostavno prilagodimo svoje sposobnosti.

 Tehnologija 2,4 GHz, sprejeta za preprečevanje motenj.

✅ Dron je opremljen z G-sensor Control, zahvaljujoč kateremu lahko z nagibom mobilnega telefona, povezanega s podlogo, upravljamo smer leta, ima prav tako enostaven sistem izvajanja preobratov v zraku

✅Samodejni povratek – dron ima funkcijo samodejnega vračanja na izhodišče

✅Enostaven, intuitiven daljinski upravljalnik – krmilniki so oblikovani tako, da spominjajo na ploščice igralnih konzol. Ta vrsta daljinskega upravljalnika je najbolj priročna, enostavna za uporabo in jo zlahka absorbirajo vsi uporabniki

This image has an empty alt attribute; its file name is Screenshot_71.jpg

Izboljšane fotografije

Predogled slike kamere drona v živo ➡ FPV sistem

✅ Dron ima najnovejšo kamero 4K WiFi HD s FPV prenosom (slika v realnem času ). Slika iz kamere se prenaša na pametni telefon z operacijskim sistemom Android ali iOS. Aplikacija je na voljo za Android in iOS. Namestite aplikacijo ali skenirajte kodo QR, ki je na voljo v priročniku za drone, in zaženite ogled slike v živo. Naklon kamere lahko spremenite ročno ➡ tako boste lahko posneli boljše posnetke posnetega materiala.

SNEMANJE IZ KAMERE:

✔ Kamera z rotacijo 75 ° in vidnim kotom 120° , možnost prilagajanja kota kamere.

 Opremljen z izjemno jasno 4K električno nastavitvijo kamere z vgrajeno elektroniko, zagotavlja stabilnost in uravnoteženost slike.

 Posnemite fotografijo iz kamere drona z enim klikom , vsak posnetek vas bo presenetil s popolno reproduciranimi barvami. Držite gumb, da ustvarite dih jemajoče videoposnetke

 Učinkovito lahko odpravite premikanje kamere.

DRON E99 PRO 2 KAMERA 4K WIFI HD ZOOM 50x 40min Največja hitrost 18 km/h

✅Naši droni so za vsakogar vseh starosti , od otrok in najstnikov do odraslih in starejših! Podarite ga svojim najdražjim, za vsako priložnost. Darilo bo odlično za rojstni dan, praznik ali morda kot uporabno darilo, izmenjujete ga lahko ure in ure. . ali morda zate? Droni so na splošno popolni za vse letne čase. Za sončne vikende, doma ali na izlet v hribe ➡ le uživajte v prostem času na polno!

◾◾◾

⚡Zakaj se splača kupovati pri nas?

Kot eden od 1 in malo jih vodim, sodelujem s pooblaščenim servisom za elektronske naprave , v primeru težav boste prejeli dodatno pomoč❗

Zaradi majhnih dimenzij in teže lahko z dronom hitreje letimo.

 Dron ima metuljaste propelerje, ki olajšajo stabilizacijo leta in omogočajo udobno letenje.

DRON E99 PRO 2 KAMERY 4K WIFI HD ZOOM 50x 40min Drugo

Dron s kamero ima kratek čas letenja približno 15 minut, kar je enak s podobnimi brezpilotnimi letali v svojem cenovnem razredu. Upam, da se bodo podjetja za drone v prihodnosti izboljšala, dolžina leta od enega polnjenja baterije, 9 minut pa ni dovolj dolgo, da bi lahko uživali v letenju.

Drone prihaja z dvema lipo baterijama s kapaciteto 1800 mAh, kjer let traja nekaj več kot 15 minut. Vedno svetujem ljudem, da kupijo dodatne baterije za drone, ki imajo krajši čas letenja, a tukaj je dodatna baterija že zraven!.

Danes si bomo podrobneje ogledali dron P88 Pro. Naš pregled zajema delovanje kamere, življenjsko dobo baterije, doseg leta in izkušnjo letenja. Stavim, da bo veliko oboževalcev DJI menilo, da so te poceni alternative Mavic Mini zanič brezpilotni letalniki, ki se jim je treba izogibati. Osebno menim, da bi moral vsak novinec in otrok začeti svojo pot s tako cenovno dostopnimi igračami, namesto da že od začetka kupuje 1000€ vreden dron.

Poleg priloženih ščitnikov za lopatice ima P88 več stopenj hitrosti, ki so priročne za začetnike. Prav tako zaradi nizke teže ne more povzročiti večje škode, če se kaj slučajno zadene.

Lastnosti in specifikacije drona P88

 • Mavic Mini kot kompaktna velikost z zložljivimi rokami in odstranljivimi ščitniki za rezila;
 • Več možnosti kamere (720P, 4K ali 4K+spodaj);
 • WiFi prenos videa v realnem času (FPV);
 • Fotografija/video s potezami;
 • Zadrževanje višine barometra;
 • 3 stopnje hitrosti letenja;

Pregled drona P88

Darilo za rojstni dan

Moj sin je imel 11 rojstni dan 18. oktobra. Praznoval je tako, da je organiziral zabavo s spanjem z nekaj svojimi najboljšimi prijatelji. Poleg ustvarjanja lastne pice je bila ena od predlaganih idej za zabavo dirka z droni. Otroci imajo radi izzive in z veseljem so izvedeli, da bo šlo za turnir z droni ena na ena. Ker sta nova v tem hobiju, sem uporabil dva podobna drona (eden je bil P88) s 6-osno stabilizacijo in zadrževanjem višine.

Razpakiranje

Dron P88 je prišel 15. oktobra, tako da sem imel dovolj časa, da sem ga preizkusil in pregledal pred dirko. Poleg drona in njegovega oddajnika so bili priloženi naslednji dodatki: dve 3,7 V 1800 mAh bateriji, USB polnilec, en par rezervnih propelerjev, komplet ščitnikov za rezila, izvijač, navodila za uporabo in priročna torbica.

Na pogled

Ko sem ga prvič držal v roki, se mi je zdelo igračkasto, kar se mi zdi normalno za njegovo ceno. Z zloženimi rokami letalo meri 12,5×8,1×5,3 cm in tehta le 104 grame (z napolnjeno baterijo). Tako kot P58 Emotion tudi P88 Pro sledi ikoničnemu dizajnu DJI Mavic. Spredaj ima namesto senzorjev za izogibanje oviram dve LED luči, ki pomagata pri orientaciji med nočnimi leti. Na zadnji strani drona (nad ležiščem za baterije) je tudi druga LED dioda.

Sprednja kamera je nameščena na ponarejenem kardanu, ki ne omogoča stabilizacije ali daljinske nastavitve kota. Prejel sem različico ‘Pro’ z drugo kamero na trebuhu trupa. Modul kamere z luknjo lahko po potrebi odstranite/zamenjate.

Pregled P88: Oddajnik in doseg

Tako kot dron je tudi njegov oddajnik zelo igračkast. Po nesreči sem našel celo zapah, ki je ostal notri. Na srečo sem opazil težavo, preden sem vstavil tri AA baterije in vklopil). Oddajnik ima dve lažni zložljivi anteni in zložljivo držalo za telefon.

Daljinec

Poleg običajnih kontrolnih palic in stikala za vklop je na sprednji plošči 8 gumbov. Od leve proti desni imate: foto/video, RTH/način brez glave, vzlet, pristanek, desno, levo, naprej in nazaj fino obrezovanje. Ima dva ramenska gumba na vsaki strani (speed in na levi, aa in ccc na desni).

Glede na oglaševane specifikacije je nadzorna razdalja približno 100 metrov. Če sem iskren, je doseg WIFI FPV še krajši. Kakorkoli že, ne bi priporočal letenja na dolge razdalje s takšnim brezpilotnim letalom za igrače. Brez določanja položaja GPS funkcija povratka domov (RTH) samo ugiba pot nazaj domov (vzletna točka).

Pregled P88: Kamera

Preden postanete preveč navdušeni, kamera P88 nima nobene zveze s kakovostjo videa UHD. Medtem ko lahko posname fotografije 4096 × 2160 (4K), se videoposnetki zajemajo le z 1920 × 1080 pri 20 sličicah na sekundo. Na žalost sta oba slabe kakovosti, zlasti v zaprtih prostorih in pri slabi svetlobi. Mislim, da ima kamera izvirno le ločljivost VGA in je povečana za marketinške namene. Brez vgrajenega snemanja – posnetek je zajet iz video vira v živo in shranjen v pomnilniku vašega telefona.

4K kamera

Z aplikacijo WiFi_Cam APP  lahko v telefonu prikažete video vir kamere. APP omogoča preklapljanje med sprednjo in trebušno kamero ter digitalno povečavo.

Pregled P88: Življenjska doba baterije

Dron P88 napaja enocelična (3,7 V) 1800 mAh modularna baterija. Glede na velikost LIPO celice ocenjujem realno kapaciteto baterije okoli 800-1200mAh. Paket ima mikro USB priključek za polnjenje in indikator statusa LED (rdeča – polnjenje, zelena – popolnoma napolnjena). Vsaka popolnoma napolnjena baterija omogoča približno 7-12 minut predvajanja. Življenjska doba baterije se zelo razlikuje glede na hitrost leta, način letenja in vetrovne razmere.Življenjska doba baterije

Izkušnje letenja P88

Pripravljen za letenje iz škatle. Preprosto morate raztegniti roke in ga VKLOPITI. Speljete lahko samodejno prek namenskega gumba ali ročno z uporabo ročice za plin. Vklop motorjev lahko izvedete tako, da obe palici premaknete v zunanji položaj navzdol. Pri največji hitrosti je precej hiter in okreten.

Prednosti

 • Prijazna cena;
 • Priložena torba za shranjevanje;
 • Modularna kamera;
 • Dostojen čas letenja;
 • Teža le 100 gramov (registracija FAA ni potrebna).
This image has an empty alt attribute; its file name is Screenshot_71.jpg

Pozdravljeni, dragi kupec, dobrodošli v spyshop trgovini , zagotovili bomo najboljšo storitev, imamo posebno skladišče za pregled kakovosti dostave, kakovost izdelkov v trgovini je zagotovljena, prosimo, kupujte z zaupanjem. V veliko čast nam je, da si obiskal našo trgovino.

P88 Pro 2022 Nov WIFI FPV dron s širokokotno kamero HD 4K 1080P, držanje višine RC zložljivi kvadrokopter brezpilotna letala, darila, igrače

Frekvenca: 2.4G
Kanal: 4CH
Motor: 816 Coreless Motor
Baterija za kvadrokopter: (priložena)
Baterija oddajnika: 3x 1,5 AA baterija (NI priložena)
Čas polnjenja: 100 minut
R/C razdalja: 100 m
Barva: Črno bela
Kamera: 1080P / 4K / Ne (Izbirno)
Velikost štirikolesnika: 25*20*5,5 CM (roke niso pokrčene, )
12,5*8*5,5 CM (pokrčene roke)

Dodajanje funkcije povečave glasbe, dvojno stikalo kamere, dodajanje funkcije povečave glasbe, funkcija dvojne kamere

Lastnosti:

– Z zložljivimi rokami, majhne velikosti, enostaven za prenašanje.
– S funkcijo zadrževanja višine zagotavlja stabilen let.
– S funkcijo wifi je mogoče povezati APP, APK sistem za fotografiranje, video, prenos v realnem času prek slike kamere telefona.
– Izberete lahko 2 kameri. S širokokotno kamero 1080P ali 4K zagotavlja široke slike in video visoke ločljivosti.

– Z brezglavim načinom ni treba prilagajati položaja letala pred letenjem.
– Funkcija One key to return omogoča enostavno iskanje poti domov.
– Trajektorija leta. Na zaslonu narišite pot leta in dron bo samostojno letel po označeni poti.
– Tehnologija 2,4 GHz, sprejeta za preprečevanje motenj.
– 4 kanali, ki lahko izvajajo dviganje, spuščanje, naprej, nazaj, letenje v levo stran, letenje v desno stran in kotaljenje za 360°.
– 6-a-xis g-yro, ki lahko bolj stabilno leti in ga je enostavno nadzorovati.
– Ima 3-stopenjsko hitrost letenja za preklop, ki lahko naredi bolj zabavno letenje.
– Trup kvadrokopterja je izdelan iz visoko trdne in odporne inženirske plastike, lahke in vzdržljive.

Funkcija:

gor/dol, naprej/nazaj, zavijanje levo/desno, bočno letenje, 3-nivojska hitrost letenja, LED lučka, način brez glave, samodejni povratek z eno tipko, način zadrževanja višine, WiFi FPV, trajektorija letenja,

vključen fotoaparat/video paket :

1 x RC kvadrokopter
1 x oddajnik
1 x Lipo baterija (količino baterije lahko izberete ob naročilu)
1 x USB polnilni kabel
4 x zaščitni pokrov
4 x rezervna rezila4
itd .

This image has an empty alt attribute; its file name is Screenshot_71.jpg